Nu op 3FM: -

Deze tent-masters wonnen kaarten voor Sziget op de 3FM-camping

Deze tent-masters wonnen kaarten voor Sziget op de 3FM-camping

Dinsdag 25 juli 2017 - 19:48 uur

3FM reed deze week het land door met de mobiele Sziget-camping. De hele week droppen wij hints over de verschillende locaties van de camping in onze Instagram Story en op de radio. Op maandag begonnen we in Nijmegen en vrijdag eindigden we in Enschede. Dit zijn de winnaars van de Sziget-actieweek!

Vrijdag 28 juli

Locatie 1: Enschede 

Enschede, de laatste stad van de Sziget-week. Terwijl wij in de binnenstad van Enschede de camping opzette werd Kelly (23) wakker geappt door haar zus: ‘Als je naar Sziget wilt gaan moet je nú naar de Oude Markt toe!’ Zo gezegd, zo gedaan. Daar kwam ze aangewandeld hoor, lekker tranquilo want ze was nog een beetje brak van de vorige avond. Gefeliciteerd Kelly, veel plezier met je zus op Sziget! 

Niet veel later kwamen Maud (25) en Lisa (21) nog aangespoed. Vanwege de EK-vrouwen hint waren ze eerst tien rondjes om het FC Twente stadion gereden tot ze in de story zagen dat we op de Oude Markt stonden. Mauds teleurstelling was groots, ze was al sinds half 11 onderweg om ons te zoeken. Volgend jaar beter Maud! 

Donderdag 27 juli

Locatie 1: Zwolle

De hiphop-hoofdstad van Nederland dankzij namen als Rico & Sticks en Typhoon. Een perfecte plek om de Mobiele Sziget Camping op te zetten! De verbinding met Hilversum was maar net verbroken of daar kwam de eerste racefiets om de hoek. Met slippende banden dropt Nick (26) z’n fiets in het gras en Joram stelt hem de nodige vragen. Daardoor vergeet hij bijna z’n tent op te zetten. Gelukkig werd hij daar aan herinnerd toen Frans (26) in zijn auto kwam aangesneld achtervolgt door Irma (21) op de fiets! Nick was net op tijd en ging er met de tickets van door!

Nadat de tickets in ontvangst waren genomen vertelde Nick ons zijn tactiek. Nick had met zijn vriendin shifts gemaakt voor deze dag. Mocht de bus naar 3FM naar Zwolle komen zou hij de ochtend voor z’n rekening nemen en zijn vriendin de middag. Wat een teamwork!

Locatie 2: Groningen

Er gaat niets boven… Groningen! De tweede locatie voor deze dag. In het Noorderplantsoen was de Mobiele Sziget Camping neergestreken. Na luttele minuten kwam daar een bekend gezicht aangefietst. Daar was ze, Irma! Irma heeft de afgelopen week alles gegeven voor de Sziget-kaarten. Ze kwam eerder al langs in Utrecht en Leiden en vandaag was ze als derde in Zwolle. Eindelijk was ze nummer één en had ze de tickets in de pocket! De tent gaat ze weer inleveren, die had ze speciaal voor deze actie gekocht. Hopelijk heb je het bonnetje nog, Irma! 

Mark (29) deed nog een tevergeefse poging voor de tickets. Hij stond eerst bij het station waar hij in de buurt werkt en hoopte dat de camping daar heen zou rijden. Zijn vrouw adviseerde hem nog om naar het Noorderplantsoen te gaan want zij dacht dat we daar heen gingen. Volgende keer weer naar je vrouw luisteren Mark! 

Woensdag 26 juli

Locatie 1: Amsterdam

Daar stonden we dan. De grootste stad van Nederland, met de meeste inwoners. Wij dachten binnen 1 minuut onze spullen weer te kunnen pakken, maar nee hoor! Na een half uur kwam de eerste persoon langsfietsen, Julia. "Hebben jullie ze nog?!" riep ze uit verbazing. Zelf had ze nog geen tent dus die moest ze nog fixen. Na nog eens drie kwartier kwam ze opnieuw langsgefietst. Haar jacht naar een tent had nog niks opgeleverd, maar zij kreeg een tip via de Instagram livestream: ga naar een winkel op de Overtoom! Wij verwachtte haar binnen een kwartier wel weer terug, maar toen...

Daar kwam Eva. Net uit bed gekropen en toch maar de poging gewaagd. Met een handig opgooitentje, welke ze toevallig ook gewonnen had, sleepte zij die tickets voor Sziget in de wacht. In de Insta livestream stroomde het binnen met steunbetuigingen aan Julia: #prayforjulia, #jesuisjulia & #wheresjulia. Ze stuurde ons een f&^*ck via Instagram. Dat ze baalt, mag duidelijk zijn. 

Locatie 2: Rotterdam

Opnieuw gingen we live op Instagram en weer wachtte wij anderhalf uur op de gelukkige winnaar! 't lijkt wel alsof de luisteraars uit de grootste steden in Nederland gewoon niet willen winnen. De chat op Instagram ging door het dak, wel 20 man gaf aan onderweg te zijn maar waar bleven ze dan? Ook Manja, wie gisteren ook al naar Leiden kwam, was onderweg. Helaas was zij te laat vertrokken en was Sam haar voor. Hij was niet alleen Manja voor maar ook nog drie andere gelukszoekers! 

En Sam... tjah, hij werd net pas wakker en was in no-time bij de Euromast in Rotterdam. Hij kwam aancrossen op de scooter en gooide z'n tent op. Pas tien minuten daarvoor zag hij dat wij in Rotterdam waren. Zo snel kan het gaan. Check daarom vooral onze Instagram en feest mee op Sziget met 3FM.

Dinsdag 25 juli

Locatie 1: Utrecht

Voor de eerste locatie van vandaag geen hints via de radio. De laatste hint gaven wij via Facebook Live. Joram zat klaar met zijn tentje onder de Dom en binnen vier minuten stond Lisa al voor zijn neus. Maarja, ze moest haar tentje nog helemaal from scratch opzetten. En daar kwam Timon, op zijn scooter, mét opgooitent! Binnen 10 seconden stond zijn tentje, welke hij net nog had gekocht, klaar. Lisa's tentje was niet meer dan een verwaaid stuk zeil. Ze hadden elkaar al gespot want ze stonden allebei bij Tivoli Vredenburg te wachten.

Na het zien van de Facebook Live video, waren ze binnen no time bij de Dom. Helaas voor Lisa stond Timon's tentje als eerst en won hij daarom de kaartjes voor Sziget! De battle tussen de twee kun je hierboven terugkijken. Tip voor wie deze week nog een poging gaat wagen: neem een makkelijk opzetbaar tentje mee!

Locatie 2: Leiden

Het duurde ongeveer vijf minuten voordat we iemand in de verte uit een auto zagen springen. De tent herkende we niet, maar het meisje die ermee aan het zwaaien was wel. Ongelooflijk. Stond ze in Utrecht nog met lege handen, ging ze er in Leiden vandoor met die tickets naar Sziget.

Lisa had ons advies over de opgooitent opgevolgd en zorgde er zo voor dat zij tóch nog los kan gaan op het festival. De heldin van dinsdag! Ook in Leiden was ze niet alleen, uiteindelijk heeft Lisa vijf mensen kunnen 'verslaan'. Wij zijn nu al benieuwd naar alle fanatiekelingen op woensdag!

Maandag 24 juli

Locatie 1: Nijmegen

Ja hoor, daar is ze, de eerste winnares van de tickets voor Sziget! Joram had zijn telefoontje met Wijnand nog maar net afgerond en Karlijn kwam al aangerend. Ze hoorde hem iets zeggen over een kasteel en een vogelparadijsje en dacht: Dat is in mijn voortuin!

Ze greep de tent van haar zoontje, waar ze dus zelf niet eens inpaste, rende naar het Kronenburgerpark en gooide haar tent op. Ze zat nog even te twijfelen of ze wel zou gaan, want ze moest ook nog naar een sollicitatiegesprek. Als dit geen good karma voor dat gesprek is...

Locatie 2: Breda

Daar stonden we dan op het Chasséveld, in de stad waar wij afgelopen jaar ook met 3FM Serious Request te vinden waren. We we zaten nog in de uitzending en daar kwam Paul al aan gecrosst. Hij had zo'n handig opgooitentje mee, dus hij was binnen no-time klaar! En daarmee had hij mazzel, want vlak achter hem kwamen er alweer twee dames aangerend. Hun tentje was al rennend opgezet en ze hadden parapluhoedjes op tegen de regen. Supergoed voorbereid, maar nét te laat. En daar waren er meer van...

We hebben uiteindelijk zeven luisteraars, met pijn in ons hart, naar huis moeten sturen. Sorry jongens, misschien de rest van de week meer geluk?

Ook dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag crossen wij weer door Nederland met de 3FM Chevy. Check daarom onze Instagram Story en zet ook jouw tentje op in de 3FM mobiele Sziget-camping!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen