Meer NPO
STER Advertentie

Wie verdient volgens jou de Wijnands-Orde?

Wie verdient volgens jou de Wijnands-Orde?

Donderdag 20 april 2017 - 10:09 uur

Heeft je broertje eindelijk zijn wiskunderepetitie gehaald? Staat je teamgenoot elk weekend achter de pan in kantine? Of heeft je beste vriendin je door je moeilijke tijd heen gesleept? Geef hem of haar dan op voor de Wijnands-Orde!

Koning Willem-Alexander rijkt vlak voor Koningsdag lintjes uit aan mensen die jarenlang iets bijzonders gedaan hebben. Grote prestaties krijgen een grote beloning. Maar volgens Wijnand vergeten we daarmee al die mensen die persoonlijke overwinningen hebben behaald, mensen die altijd voor een ander klaarstaan zonder dat te benoemen, mensen bij wie je altijd terecht kunt voor een potje bier of een goed gesprek.

En daarom heeft hij iets nieuws in het leven geroepen: De Wijnands-Orde. Een lintje speciaal voor al die mensen die er niet eentje van de koning krijgen, maar die er wel een verdienen. Dus kom maar op: wie verdient volgens jou een lintje in de Wijnands-Orde? 

Geef je vriend, vriendin, broer, zus, buurvrouw of wie dan ook op via het formulier hieronder en vertel Wijnand waarom diegene een lintje verdient.

Wijnand - Wijnands-orde

Jouw naam(*)
Please let us know your name.

Jouw e-mailadres(*)
Please let us know your email address.

Jouw telefoonnummer(*)
Geef je telefoonnummer op.

Naam van degene die je op wilt geven
Invalid Input

Zijn/haar telefoonnummer
Invalid Input

Waarom wil je hem/haar opgeven?(*)
Please let us know your message.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM