3FM nieuws

Wie verdient volgens jou de Wijnands-Orde?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie verdient volgens jou de Wijnands-Orde?

Heeft je broertje eindelijk zijn wiskunderepetitie gehaald? Staat je teamgenoot elk weekend achter de pan in kantine? Of heeft je beste vriendin je door je moeilijke tijd heen gesleept? Geef hem of haar dan op voor de Wijnands-Orde!

Koning Willem-Alexander rijkt vlak voor Koningsdag lintjes uit aan mensen die jarenlang iets bijzonders gedaan hebben. Grote prestaties krijgen een grote beloning. Maar volgens Wijnand vergeten we daarmee al die mensen die persoonlijke overwinningen hebben behaald, mensen die altijd voor een ander klaarstaan zonder dat te benoemen, mensen bij wie je altijd terecht kunt voor een potje bier of een goed gesprek.

En daarom heeft hij iets nieuws in het leven geroepen: De Wijnands-Orde. Een lintje speciaal voor al die mensen die er niet eentje van de koning krijgen, maar die er wel een verdienen. Dus kom maar op: wie verdient volgens jou een lintje in de Wijnands-Orde?

Geef je vriend, vriendin, broer, zus, buurvrouw of wie dan ook op via het formulier hieronder en vertel Wijnand waarom diegene een lintje verdient.

{rsform 29}
Ster advertentie
Ster advertentie