Rock Werchter

Deel jouw beste Rock Werchter-verhaal!

  1. Nieuwschevron right
  2. Deel jouw beste Rock Werchter-verhaal!

Wij zijn gék op sappige verhalen. Heb jij een memorabel Rock Werchter-verhaal of ben je deze editie iets geniaals van plan? Laat het ons weten!

(Foto: Ben Houdijk)

Ga je met een heel speciaal iemand naar Rock Werchter? Ga je je vriend(in) ten huwelijk vragen tijdens Paul McCartney? Ga je voor het eerst stoofvlees eten? Ga je het grootste moddergevecht ooit organiseren? Wij willen het weten! Kom maar door met je Werchter-verhalen. Mail naar redactie@3fm.nl of reageer onder dit bericht.

3FM op Rock Werchter 2016

Veel Nederlanders reizen donderdag 30 juni af naar het dorpje Werchter in België. Daar vindt de 42e editie van Rock Werchter plaats. 3FM is ook present. Op zaterdag 2 juli hoor je tussen 16:00 en 00:00 uur de vetste live-bijdrages vanaf het festivalterrein. 3FM is die dag ook aanwezig op Concert at SEA. Zondag 3 juli zenden we live uit vanaf Rock Werchter, tussen 16:00 en 00:00 uur.

Line-up

Ben jij zo iemand die elk jaar weer zwicht voor de line-up van dit festival? Je bent niet de enige. Met een Paul McCartney, Editors, Red Hot Chili Peppers, Florence + The Machine, Macklemore & Ryan Lewis, Ellie Goulding en meer wordt het sowieso een goede editie. Maar ook wel een lastige, want waar ga je naartoe als er wel twintig headliners zijn? Wij zijn benieuwd voor welke jij kiest!

Modder en regen

Het was de afgelopen weken even spannend of het festival door zou gaan. Het is nog nooit zo nat geweest op 'het terrein. Er zijn campings en parkeerterreinen gesneuveld en de kaartverkoop is stopgezet. Rock Werchter roept dan ook iedereen op om met het openbaar vervoer te komen of zelfs de fiets als dat mogelijk is. Kom jij met een roeibootje naar Werchter? Laat het weten!

(Foto: Bullet-Ray)

Rock Werchter gaat door

Gelukkig gaat het festival wel gewoon door. Het wordt wél een modderfeestje. Dat wel. Gelukkig zijn we daar na een paar Nederlands festivals ook wel gewend aan geraakt. Ons motto: kaplaarzen aan en gaan! En nog een voordeel: het levert heerlijke modderige verhalen op.

Ster advertentie
Ster advertentie