Meer NPO
STER Advertentie

19 tracks voor Fifty Shades: zit er wat leuks tussen?

Dinsdag 14 februari 2017 - 17:33 uur

Met maar liefst 19 tracks op de soundtrack heeft de nieuwe Fifty Shades-film heel wat bekende artiesten binnengehaald. Maar echt. Om je een beetje een beeld te geven: Taylor Swift, Sia, ZAYN, Halsey, Nicki Minaj, Tove Lo en zelfs John Legend doet mee. 

Wat is nou een film zonder muziek? Dat moeten de makers van Fifty Shades Darker gedacht hebben. Zitten er naast die smerige glijers ook wat goede nummers tussen? Je zou het wel denken als je de namen van de meewerkende artiesten ziet. We gaan opzoek naar het hit material en halen de vijf beste nummers eruit.

Sia - Helium

Kan iemand deze vrouw tegenhouden? Het lijkt wel alsof ze het record zoveel-mogelijk-tracks-per-dag-schrijven-en-er-dan-een-hit-van-maken wil breken. Ook ‘Helium’ klinkt weer als een echt Sia-nummer. Dramatisch en met haar kwetsbare stem toch weer een mooi liefdesliedje.

ZAYN & Taylor Swift- I Don’t Wanna Live Forever

Lekker nummertje! Deze heb je waarschijnlijk al vaak voorbij horen komen op 3FM. De perfecte balans tussen ZAYN en Taylor Swift maakt dit wel een echte meezinger (ooh-ooh-ooh), met een klein sexy tintje. Van Taylor zullen we overigens niet zoveel meer horen de komende tijd. 

Kygo - Cruise

Fifty Shades Darker? Huh?! Dit is gewoon een heerlijk nummertje om te draaien wanneer je in je auto aan het ‘cruisen’ bent komende zomer. Nice. Sla deze track maar alvast op in je vakantie-playlist. 

Tove Lo - Lies in the Dark

Als er iets is dat Tove Lo kan, dan is het wel zingen over seks. Het is dus geen verrassing dat de zangers voor de nieuwe Fifty Shades een track gezongen heeft. Het nummer past natuurlijk helemaal in de film maar stiekem vinden wij het wel een fijn aanstekelijk nummertje. 

Nick Jonas & Nicki Minaj - Bom Bidi Bom

Rrrrr.. deze song gaat echt niet meer uit je hoofd als je hem één keer hoort. Luisteren op eigen risico dus! De combinatie tussen Nick en Nicki is verrassend goed. De zang van Nick is erg zwoel en past goed bij de rest van de nummers. Nicki rapt ook nog een lekker stukje en maakt daarmee het nummer helemaal af.  

Heb jij toch wel zin in de vunzige seksnummers uit de film? Dit is de hele lijst:

Meer filmnieuws:

>> Op deze filmtrailers heb je veel te lang moeten wachten
>> Het nieuwe vreemdgaan heet 'Netflix cheating' en we doen het allemaal
>> Ik chillde met Fred en George Wemel in Hagrids huisje 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM