Video

De kids van 'Stranger Things' reageren op trailer seizoen 2

  1. Nieuwschevron right
  2. De kids van 'Stranger Things' reageren op trailer seizoen 2

Na maanden van wachten is daar dan eindelijk de trailer voor seizoen twee van de meest freaky en verslavende serie van afgelopen jaar. En de boodschap is duidelijk: the world is turning upside down...

Stranger Things kwam, zag en overwon. Het was de eerste serie in tijden die Game Of Thrones wist te verslaan tijdens de Emmy Awards. Hoe dan? Simpelweg door vijf piepjonge acteurs in te huren die gezamenlijk evenveel acteerervaring hebben als de gemiddelde GTST-acteur. Niet zoveel dus... Maar toch wisten ze de harten te veroveren van alle bingewatchers onder ons.

Releasedatum

De grote vraag was dan ook wanneer seizoen twee zou komen. Well, we have the answer! Tijdens de beroemde reclameserie in de rust van de Super Bowl kregen we opeens compleet vanuit het niets de eerste trailer. Releasedatum? We gokken 31 oktober 2017, aangezien de trailer eindigt met het woord 'Halloween'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat vertelt de trailer ons?

Een hele hoop, maar eigenlijk ook niks. Zoals dat altijd gaat met trailers... Het begint met de stem van Finn die 'Eleven' uitschreeuwt. Wat betekent dat de puppy love romance nog steeds bestaat en dat Eleven weer flink in de problemen komt.

De boys (Will, Lucas, Mike en Dustin) zijn nog steeds even moedig en lijken het kwaad als een soort ghostbusters te gaan bestrijden.

Scary shit...

Maar het meest spannende is dat als je goed kijkt Will blijkbaar wordt opgenomen voor freaky labtesten. Logisch aangezien hij aan het eind van seizoen 1 langzaam in een Demorgorgon lijkt te veranderen. En laten we het please even over dit leipe monster hierboven hebben... F*CK!

Stranger Things ziet Stringer Things voor 't eerst

Ook de kids zelf zagen de trailer gisteravond voor het eerst. En dat ging gepaard met veel gegil, gespring en geknuffel. Gossie...

Fun video of us seeing the S2 teaser!!! Link in bio! Go check it out! #season2 #spoileralert? #strangerthings

Een video die is geplaatst door ????Noah Schnapp???? (@noahschnapp) op 5 Feb 2017 om 6:47 PST

Meer 3FM en Stranger Things:

>> Stranger Things haalt keihard uit naar Donald Trump
>> James Corden maakt Stranger Things en Game of Thrones Musical
>> Millie Bobby Brown speelt in de nieuwe clip van Sigma en Birdy

Ster advertentie
Ster advertentie