3FM nieuws

Nieuwe single van Kensington is 'Done With It'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe single van Kensington is 'Done With It'

Herman wist op Sziget bij Kensington te ontfutselen dat 'Done With It' de nieuwe single wordt! Het live-optreden van de band op Sziget wordt verwerkt in de nieuwe videoclip bij het nummer.

(Foto: Ben Houdijk)

Kensington stond dinsdag 11 augustus op het podium van Sziget 2015. 3FM DJ Herman sprak de mannen vlak na hun optreden. En de band had een primeur, want ze komen met een nieuwe single én videoclip!

'Done With It'

De track 'Done With It' staat op het derde studioalbum Rivals dat precies één jaar geleden uitkwam. Het nummer heeft nog geen videoclip, maar daar komt binnenkort verandering in. In de clip van 'Done With It' worden meerdere live-optredens van de afgelopen tijd verwerkt.

"De laatste shows hebben we de hele tour gefilmd, omdat we niet zo heel veel tijd tussendoor hadden om echt een videoclip op te nemen. We wilden laten zien hoe mooi het allemaal is en hoe leuk het allemaal was."
- Kensington

Rivals vieren

Met de nieuwe videoclip wil Kensington het succes van hun album Rivals vieren. Want dat het lekker gaat met de mannen, is een understatement. De mannen stonden op Paaspop, Pinkpop, Concert At SEA, het Songbird Festival en dinsdag dus op Sziget 2015. De band doet er in november nog twee stijf uitverkochte shows in de Ziggo Dome bij.

"We wilden eigenlijk deze plaat gewoon vieren, want we hebben een fantastisch jaar achter de rug. De plaat is nu een jaar uit. En het mag wel de boeken ingaan als ons succesvolste jaar ooit. Dus dat gaan we vieren met een videoclip, zodat mensen kunnen zien hoe vet iedereen losgaat."
- Kensington

Kensington - 'Done With It'

Herman live vanaf Sziget

Herman doet deze hele week verslag van Sziget 2015. Dus ook als je niet in Budapest te vinden bent, houden we je via 3FM helemaal op de hoogte.

>> Meer Herman live vanaf Sziget 2015

Ster advertentie
Ster advertentie