Meer NPO
STER Advertentie

Dotan verkoopt de complete Ziggo Dome uit

Dinsdag 21 juli 2015 - 13:00 uur

Holy! Het concert van Dotan in de Ziggo Dome Amsterdam van 21 december 2015 is he-le-maal uitverkocht. De laatste kaartjes werden dinsdagochtend 21 juli verkocht.

(Foto: Ben Houdijk)

Het enorme succes van Dotan houdt maar aan. Nadat de muzikant in januari 2014 zijn tweede studioalbum 7 Layers uitbracht, staat hij op zo'n beetje ieder festival en in elke concertzaal. Dotan sluit op 21 december twee succesvolle jaren aan optredens af met een enorm concert in de Ziggo Dome.

"Het wordt een speciale show voor mij. In 2013 gaf ik op 21 december mijn laatste huiskamerconcert voordat mijn album uitkwam en in 2014 stond ik op die datum in Paradiso. Het is heel bijzonder om dit jaar af te sluiten in de Ziggo Dome. Ik verheug me er enorm op."
- Dotan over zijn optreden in de Ziggo Dome

3FM Presents: Dotan

De kaartverkoop voor 3FM Presents: Dotan in de Ziggo Dome ging op 28 februari van start. Een kleine vijf maanden later is dat concert helemaal uitverkocht. Niet zo gek, want de singles 'Home', 'Fall' en 'Hungry' waren niet van de radio af te branden en zorgden voor de doorbraak van Dotan in het buitenland.

Dotan - 'Home'

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM