3FM nieuws

Toppers niet in songfestival finale

  1. Nieuwschevron right
  2. Toppers niet in songfestival finale
Het sprookje van Moskou is voorbij voor de drie Toppers. Gordon, Jeroen v/d Boom en René Froger gaan niet naar de finale van het songfestival.
Tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival zijn de Toppers er niet in geslaagd een finaleplaats te bemachtigen. De stemmers in Europa bleken onverbiddelijk en kozen voornamelijk voor de Oost-Europese kandidaten.

De Shine is gedoofd

Ondanks het media-offensief van het drietal in Rusland en de aandacht voor de homodemonstratie in Moskou, hebben de mannen de eindstreep niet gehaald. 'Shine' kan weer de kast in. Twee van de Toppers kiezen eieren voor hun geld en gaan naar huis. Gordon blijft echter nog even om een Hongaars vriendje te bezoeken.

Nederland op het Eurovisie Songfestival

Voor het vijfde jaar op rij is Nederland er niet in geslaagd om de finale van het Songfestival te bereiken. De vraag rijst nu of er in de toekomst nog wel een afvaardiging moet worden gezonden. Oost-Europese landen lijken voornamelijk op elkaar te stemmen, waardoor het behalen van de finale moeilijker wordt.

Bovendien is de levensduur van veel van de ingezonden nummers in het verleden vrij kort gebleken en braken ze geen records in de hitlijsten.

Wat vind jij? Weer meedoen in 2010 of is het genoeg geweest?

Ster advertentie
Ster advertentie