3FM nieuws

Fake Love van Drake: hij cancelt zijn Ziggo Dome-show een uur na aanvang

  1. Nieuwschevron right
  2. Fake Love van Drake: hij cancelt zijn Ziggo Dome-show een uur na aanvang

"I got fake people showing fake love to me..." Het is niet de bedoeling dat je je eigen lyrics gaat uitleven, lieve Drake. De Canadese rapper liet dinsdagavond een volle Ziggo Dome weer naar huis gaan en kwam niet opdagen voor zijn geplande Boy Meets World-show.

Een uur te laat

Drake leek in eerste instantie 'gewoon' te laat te zijn voor zijn optreden, maar na een uur wachten werd het publiek toch wel onrustig. Dat bleek terecht. Om 22:15 uur kwam er iemand het podium op om te vertellen dat het concert niet doorging.

Ziek naar huis

Drake was wel in de Ziggo Dome, maar bleek ziek te zijn. Hij is onder doctor's orders teruggebracht naar het hotel en verplaatst het concert naar aanstaande woensdag (29 maart). Dit is de derde keer dat de avond verplaatst wordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Angelique in de Ziggo Dome

3FM-dj Angelique Houtveen stond ook in de zaal en vertelt dat de sfeer in de zaal nogal wisselend was, maar vooral heel erg teleurgesteld.

"Sommige mensen om me heen waren op hem aan het schelden, een beetje van 'Fuck Drake! Hij heeft geen respect voor zijn fans!' Anderen baalden, maar lieten al weten dat ze dan maar woensdag gaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dat gaat helaas niet voor iedereen lukken. Er waren ook mensen in de zaal die uit het buitenland kwamen en nu met niets weer terug moeten. Angelique zelf vindt het rot dat het niet doorgaat, maar een vriend van haar is heel erg vergevingsgezind:

"Het is wel Drake, he. He is killing the charts. Je wordt boos op 'm, maar je vergeeft het wel!"

Hoe dan ook: vanavond geen Drake in de Ziggo Dome. Misschien morgen, misschien woensdag. You never know... Angelique probeert 't woensdag in ieder geval nog een keertje!

Ster advertentie
Ster advertentie