3FM Talent artiesten

Amber Gomaa

  1. Nieuwschevron right
  2. Amber Gomaa

Amber Gomaa is op zondag 2 augustus bij Sander Hoogendoorn bekroond tot 3FM Serious Talent.

Amber Gomaa (Fotograaf: Eveline Vroonland)

Amber Gomaa? Zegt je niks? Je kent haar ongetwijfeld! Zo leerde Amber het vak van onder meer Alain Clark en was ze niet te missen als backing vocaliste én toetseniste tijdens alle shows van Jett Rebel. Na hard te hebben gewerkt aan eigen materiaal is het tijd voor haar om op de voorgrond te treden. Sander Hoogendoorn scheen zondag 2 augustus al de eerste stralen van de spotlight op haar weelderige bolletje: hij bekroonde haar namelijk tot 3FM Serious Talent!

Amber Gomaa

Amber Gomaa overdonderde in de afgelopen twee jaar duizenden muziekliefhebbers met haar kunsten op onder andere Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Dat zijn niet de minste festivals om je carrière te starten. Maar Amber kan meer dan zingen: ze speelt toetsen, schrijft én produceert. Haar debuut EP, met de hartverwarmende titel Sun Gazing, bevat zes songs die zij zelf schreef en vervolgens produceerde met niemand minder dan... Jett Rebel!

Debuut-EP

Live heeft Amber inmiddels haar eigen band waarmee zij dit najaar de songs van haar EP speelt. Dat vinden wij meer dan leuk, maar vanwaar eigenlijk de carrièreswitch als alles al 'lekker' loopt? Amber legt het uit:

"Mijn doel met deze EP was om mijn eigen sound neer te zetten met songs die niet zo voor de hand liggen. Ik word zelf heel onrustig als ik te lang in een comfortzone blijf hangen, ik wil mensen blijven verrassen. Soms zelfs op het verkeerde been zetten. Ik denk dat dat met Sun Gazing is gelukt!"
- Amber Gomaa

Haar debuut-EP verschijnt pas eind van de zomer, maar gelukkig heeft ze wel al haar debuutsingle 'I Want It' uitgebracht die je hieronder kunt checken. We know you want it!

Ster advertentie
Ster advertentie