3FM Talent artiesten

Wodan Boys

foto: Persfoto Wodan Boys
  1. Nieuwschevron right
  2. Wodan Boys

De Haagse groep Wodan Boys is uitgeroepen tot 3FM Talent. Dit gebeurde vanavond op een wel hele speciale manier, namelijk voor hun optreden bij de 3FM Awards in PAARD. Voor het zingen van hun track 'Bells' in eigen stad, verraste 3FM-dj's Barend en Nellie de jongens met het leuke nieuws.

Wodan Boys

Wodan Boys bestaat uit Thomas van der Want, Mikkie B Wessels, Timo Prins en Olivier Lucas. Die laatste twee kun je ook kennen als leden van popgroep Son Mieux. De jongens van Wodan Boys zijn pas een paar jaar samen, maar de rockband heeft al twee EP's uitgebracht: Wodan Boys I en Wodan Boys II. Met elkaar maken ze energieke en luide muziek, wat is geschreven door Thomas en Mikkie B. Onlangs is ook hun aanstekelijke single 'Bells' uitgekomen. Ze zijn dus druk met nieuwe muziek maken, ondanks dat ze dat naar eigen zeggen best moeilijk vinden.

Wodan Boys heeft een unieke sound en maakt geen standaard rockmuziek. Wel maken ze goed gebruik van hun gitaarwerk en maken ze van ieder optreden een feestje. Check het hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shows

De jongens zijn dit voorjaar meerdere keren live te bewonderen, zo staan ze in april op Paaspop en geven ze shows in Rotterdam, Haarlem en Leeuwarden. Ook staan ze komende zomer op onder andere festival Best Kept Secret. De groep heeft ongetwijfeld nog veel meer in petto en je zal dan ook de komende tijd meer te horen krijgen van dit 3FM Talent.

3FM Talent

Je hoort Wodan Boys vanaf vandaag extra vaak op 3FM. Hiermee treden ze in de voetsporen van andere 3FM Talents zoals MEAU, Froukje en Goldband. Kan je geen genoeg krijgen van talent van eigen bodem? Luister dan naar de 3FM Talent playlist op Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie