3FM Talent artiesten

Close Up

  1. Nieuwschevron right
  2. Close Up

Close Up werd op vrijdag 3 april uitgeroepen tot 3FM Serious Talent

De jonge honden van Close Up deden al mee aan de Popronde, speelden bij Barend en Wijnand in de Freaknacht en zijn inmiddels getekend bij boekingskantoor Agents After All. Op uitnodiging van Frank kwamen ze op vrijdag 3 april langs in de studio. Daar verraste hij hen met de titel 3FM Serious Talent voor hun single 'Vixen'.

Close Up

De Utrechtse indiepop/rockband Close Up bestaat uit twee broers en twee buurjongens die als sinds de basisschool samen muziek maken. De debuut EP volgde in 2011 om vervolgens twee jaar later met de tweede EP I am October te komen. De daarop aansluitende videoclip van de single ‘Cold War Affair’ kreeg al meer dan 15.000 views en werd gepromoot op de website van Coldplay. Dit maakte ook indruk op 3FM, waardoor de jongens airplay kregen.

Crowdfunding

Dankzij crowdfunding kreeg Close Up een bedrag bij elkaar om hun derde EP te maken. Producer Bas van Wageningen zorgde voor een gelaagd eindresultaat. De single ‘Vixen’, waarmee ze 3FM Serious Talent werden, is daar een voorproefje van. Keep an eye on these guys! De release van de gloednieuwe EP staat namelijk al in april gepland, mocht je erbij willen zijn.

Close Up - 'Vixen'

Ster advertentie
Ster advertentie