3FM Talent artiesten

TAPE TOY

  1. Nieuwschevron right
  2. TAPE TOY

Leuk en eigenwijs... En dat in de meeste positieve zin van het woord. Dat is TAPE TOY! Het Amsterdamse viertal maakt enorm catchy liedjes met lekker veel gitaar, heerlijke synth-melodieën en slimme teksten. Of zoals ze het zelf noemen: bubble-grunge. Deze maand zijn ze 3FM Talent en hoor je hun single 'Naive' lekker vaak op 3FM.

TAPE TOY

De muziek van TAPE TOY bevat een soort jeugdig enthousiasme waar je soms vol nostalgie naar terug kan verlangen. Met je beste schoolvrienden op en neer springend vooraan bij een concert met in je hand één van je eerste biertjes die je eigenlijk nog helemaal niet lekker vindt.

Herken je dat gevoel? Mooi! Dan is deze moderne kijk op nineties grunge van TAPE TOY waarschijnlijk wat voor jou.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tot nu toe

Natuurlijk kun je TAPE TOY ook op een hele andere manier omschrijven. Simpelweg zijn het Roos, Wesley, Maurice en Marc die in hun jonge bestaan als band niet stil hebben gezeten. Dat jonge enthousiasme is dan ook zeker niet tekenend voor wat ze tot nu toe al hebben bereikt. Ze wonnen de Amsterdam Popprijs van 2017, waren één van de grote beloftes van de Popronde en speelden in 2018 meer dan zestig shows.

Ben je inmiddels ook enthousiast? Volg deze maand de kanalen van 3FM dan en zie lekker veel van ze!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie