3FM Talent artiesten

Krach

  1. Nieuwschevron right
  2. Krach

Na jaren alle kanten van de muziek te hebben verkend, komt Krach in 2010 met hun debuutplaat. De vijfkoppige band uit Arnhem en Nijmegen rondom Reinier van den Haak, gitarist van Roosbeef, kiest voor een redelijk heftige rock met een zweem van electro.

Het eerste wat het grote publiek hoort van Krach komt vijf jaar na de oprichting in de vorm van de debuutplaat en de eerste single 'And So I Do A Little Dance'. Daarvoor staat de band rondom Reinier van den Haak (gitarist van Roosbeef) bekend als With Ice.

Krach

Met hulp van Torre Florim van De Staan en Koen-Willem Toering van Woost komt de debuutplaat uit in het najaar van 2010. De band heeft daarvoor het volledige muzikale spectrum verkend als zij besluiten zich vol op rock met een zweem van electro te richten. 'Kinetische rock' noemen ze het zelf. Na de eerste succesvolle single 'And So I Do A Little Dance', verschijnt eind december 2010. Het debuutalbum komt eind januari 2011 uit. Voor het album uit komt, kunnen fans genieten van de EP Kompakt DisK.

Ster advertentie
Ster advertentie