3FM Talent artiesten

Antoon en Banji

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Antoon en Banji

Twee voor de prijs van één: Banji en Antoon zijn vanaf vandaag beide 3FM Talent en zul je dus extra vaak tegenkomen hier op 3FM.

Antoon

Antoon ken je misschien al van zijn 3FM Megahit 'Hyperventilatie' of van de track 'Disco Duivel', die beide al eerder op 3FM te horen waren. Hij tekent op 18-jarige leeftijd een platencontract bij het label van Big2. Onder de vleugels van het ene deel van The Opposites komt hij steeds sneller met meer regelrechte hits naar buiten.


Alles zelf doen

De tiener schrijft, zingt, rapt en produceert alles zelf. Hij gelooft zo erg in zijn muzikale carrière dat hij stopt met de middelbare school en begint aan een opleiding aan de Herman Brood Academie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Banji

Geboren uit de resten van een paar andere bands (Palmsy en Radio Eliza) is hier nu Banji. Het viertal vind z'n oorsprong in Utrecht en maakt een mix van vrolijke pop gemixt met elektronische elementen.

Nadat een deel van de band de Herman Brood Academie succesvol afgerond heeft, studeert frontman Morris verder aan het Conservatorium van Amsterdam en gaat een ander richting Abbey Road Academy om sound engineering te bestuderen.

Onlangs stonden ze in de 3FM Live Box met hun track 'Dogbreath'. Je checkt 'm hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie