3FM Talent artiesten

Bronstibock- Chagall

  1. Nieuwschevron right
  2. Bronstibock- Chagall

Rauwe popsoul met glitters. Chagall is samen met Bronstibock Serious Talent met het nummer 'Breathe'.

Bronstibock zijn Peter Rutten, Sanne Groeneveld and Adeiye Tjon. Rutten en Groeneveld timmeren eerst al aan de weg als producers in het Amsterdamse electronische dancecircuit. Zo produceren ze Aux Raus en 3-1. In 2008 zetten ze Bronstibock op als een creatieve uitlaatklep. Een mix van electro, fidget house en dubstep zetten ze om in electronische danstracks. In 2010 komt MC Complex (Tjon) bij Bronstibock en geeft Bronstibock een stem, maar blijkt ook een energieke frontman.

Chagall

Chagall is 11 als ze begint met zangles. Ze wordt kort daarop gescout voor het tv-programma Buya van Z@ppelin. In een roze jurkje zingt ze daar Jewels 'You Were Meant For Me'. En dan gaat het spreekwoordelijke balletje rollen.

By Your Side

Tussen 2007-2011 speelt Chagall in de vierkoppige band Silent Rebell. Ze is leadzangeres, toetsenist en songwriter. Maar in 2010 schrijft ze solo het nummer 'By Your Side' voor de Nederlandse speelfilm Tirza. In het najaar van 2011 verschijnt haar eerste EP

Breathe

En in juni 2011 komen Bronstibock en Chagall samen en brengen de single ‘Breathe’ uit bij het label Basserk. Met dat nummer worden zij uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Luister!

Selecteer een nummer
Ster advertentie
Ster advertentie