3FM Talent artiesten

Blupaint

  1. Nieuwschevron right
  2. Blupaint

Steekwoorden: Catchy // Slim // Pop // Enthousiast

Blupaint. Kersvers en gloednieuw. Het viertal won zaterdag 30 januari de Grote Prijs van Nederland 2016 in een volle Paradiso. De jonge honden zetten daar een enthousiaste show neer, die af en toe lekker rammelde. Het lukte ze bijzonder goed om over te brengen waar ze goed in zijn: het schrijven van hele sterke liedjes.

‘Save Me’

De band stond nog maar vaag op de radar bij 3FM, maar in Paradiso veroverden ze met prijsnummer ‘Save Me’ ons hart definitief. Daarom benoemen we ze tot 3FM Serious talent.

Waarom Blupaint?

Eerst was er een liedje en toen pas de band. Juist daarom is Blupaint heel tof. Het viertal schrijft hele sterke liedjes en laat daarmee zien enorm veel potentie te hebben. Ook de opvallende stem van frontman Sebastiaan ligt heel lekker in het gehoor. ‘Save Me’ klinkt vanaf het begin vertrouwd en het refreintje is een echte oorworm. Wij vinden ze vet en geven de jongens daarom graag een duwtje in de rug.

Voor wie is Blupaint?

Liefhebbers van The 1975 en The Script zitten hier goed. De catchy rifjes, lekkere gitaren en sterke melodiën vallen meteen op hun plek. Blupaint schrijft gewoon hele lekkere popliedjes. Verwacht vooral geen ingewikkelde gepiep, moeilijke ritmes of diepgravende poëtische teksten, wel verrot fijne popsongs en daar is niks vies aan.

Ik wil meer weten

Tja, de jongens zijn echt nog maar net bezig. Dus echt heel erg veel valt er nog niet over ze te lezen. Maar houd vooral hun Facebook-pagina in de gaten, want ze werken aan een EP en neem maar van ons aan dat die heel lekker gaat klinken.

Check alle tracks van Blupaint

Ster advertentie
Ster advertentie