3FM Talent artiesten

Jeangu Macrooy

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeangu Macrooy

Steekwoorden: Warm // Meeslepend // Persoonlijk // Mega vet

Artiest uit Suriname met een ontzettend warm geluid. Deed het samen met zijn broer in Suriname al erg goed als ‘popduo’ maar besloot in 2014 toch naar Nederland te komen waar hij ging studeren aan ArteZ in Enschede. Daar ontmoet hij producer Perquisite en toen ging het balletje rollen.

‘Gold'

Gold is een enorm warme plaat, die meeslepend werkt. De track voelt heel persoonlijk, en het sterke stem geluid maakt het helemaal af.

Waarom Jeangu Macrooy?

Heeft in Suriname al redelijk wat podium ervaring opgedaan en probeert het nu in Nederland te maken. Zijn stemgeluid en genre zijn dingen die we in Nederland weinig tegenkomen en daarom verdient hij een steun vanuit 3FM Serious Talent.

Voor wie is Jeangu Macrooy?

Iedereen die houdt van warme klanken en stem technisch ijzersterke muziek. Het kan swingen, ontroeren en het blijft boeien. Laat zich inspireren door artietsen als Joni Mitchell, John Mayer, Nina Simone en Beyoncé.

Ik wil meer weten

Dat komt goed uit! Jeangu Macrooy heeft namelijk net een nieuwe EP uit. Check ook vooral zijn Facebook-pagina voor de laatste updates en tourdata.

Ster advertentie
Ster advertentie