3FM Talent artiesten

Klangstof

  1. Nieuwschevron right
  2. Klangstof

Koen, Jobo, Wannes en Jun vormen samen de Amsterdamse band Klangstof. Ze wonnen dit jaar een Edison, hebben buitenlands succes en staan als eerste Nederlandse band ooit op het prestigieuze festival Coachella. Geen beginners dus! Nu is het tijd voor ons land om kennis te maken met deze mannen. Daarom is Klangstof 3FM Talent van de maand april.

'We Are Your Receiver'

'We Are Your Receiver' is een van de nummers op het debuutalbum Close Your Eyes To Exit (2016). Het nummer begint rustig en bouwt daarna langzaam op tot een bombastischer geluid. Het blijft de aandacht vasthouden, zonder te versnellen. Van begin tot eind word je meegenomen door de fijne klanken van de band en de ietwat dromerige vibe. Een track die je oppakt, meeneemt en aan het einde weer rustig terugbrengt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom Klangstof?

Het feit dat deze boys niet eerder in Nederland aan het grote publiek voorgesteld werden, is eigenlijk bizar. Ze touren al een tijd door het buitenland en staan in april zelfs op Coachella, het zesdaagse muziekfestival in Californië (VS) waar zo'n beetje alle grote sterren heengaan, en optreden.

Internationaal succesvol dus, alleen blijft Nederland een beetje achter. Daarom is het nu tijd dat Nederland ook kennismaakt met Klangstof en draaien we de muziek van deze band in april extra vaak.

Voor wie is Klangstof?

Klangstof is voor iedereen die houdt van melodische muziek. Laat je meeslepen door de klanken van de synthesizers, en de fijne stem van zanger en frontman Koen. Je hebt wel pech als je ze deze maand nog in Nederland wil zien, want de mannen vertrekken deze maand naar The States voor hun Amerikaanse tour.

Ster advertentie
Ster advertentie