3FM Talent artiesten

GIAN

foto: Alifya Al-Harazi
  1. Nieuwschevron right
  2. GIAN

De twee Rotterdamse vrienden Johnny en Eddie vormen samen GIAN. En nee, dat is geen naam, maar een afkorting die staat voor Good Intentions Always Needed. In hun muziek combineren ze twee genres: rock en hip-hop... en wat klinkt dat lekker! Zo lekker dat ze nu 3FM Talent zijn, dankzij hun track 'Medicatie'.

MUZIEK EN FASHION

Voordat GIAN in het leven werd geroepen, speelde Johnny als drummer in de Indie-scene. Terwijl Eddie zijn roots in de mode-industrie liggen. Door hun raakvlakken vonden ze elkaar in muziek en fashion en zochten elkaar op in de studio. Door het koppelen van hun visies ontstond GIAN.

Het duo laat zich inspireren door artiesten als Kendrick Lamar en Travis Scott, maar ook bands als Tame Impala en N.E.R.D. Fun fact: Johnny speelde tot 2016 als drummer in ex-3FM Talent Rondé.

'MEDICATIE'

Hun track 'Medicatie' gaat over het verkeren in de nachtelijke sferen. In de videoclip wordt je als kijker meegenomen in een strijd tussen voelen en verdoven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent

Je hoort deze single vanaf vandaag extra vaak op 3FM. Hiermee treden ze in de voetsporen van andere 3FM Talents zoals Joya Mooi, Goldkimono en Nick Klyne.

Kan je geen genoeg krijgen van talent van eigen bodem? Luister dan naar de 3FM Talent playlist op Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie