3FM Talent artiesten

The La La Lies

  1. Nieuwschevron right
  2. The La La Lies

The La la Lies is met hun single 'Memory Lane' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Met slechts twee eigen songs op het repertoire duiken The La La Lies eind 2009 vanuit het niets 1,2 miljoen huiskamers binnen. Eén minuut lang ziet Nederland de toekomst van de rock ‘n’ roll en zelfs Louis van Gaal is sprakeloos na dit spetterende DWDD-optreden.

The La La Lies live
Het jaar erna staat in het teken van optredens, zoals met de Popronde, Melkweg, Paradiso, Vera en Hedon en op festivals als de-Affaire, Bevrijdingsfestival Amsterdam en de Uitmarkt. Live heeft de band zich bewezen en in 2011 nemen de vier heren met producer Huub Reijnders hun debuutalbum op in Mechelen en Amsterdam.

The La La Lies verleggen grenzen
Begin 2012 tekent de band bij platenlabel REMusic Records. ‘De muziek van de band is doorwrocht met 60’er en 70’er jaren invloeden maar toch eigentijds. De bedoeling is om ver voorbij de grenzen te gaan met optredens en releases’ aldus REMusic-directeur Ron Engelen.

The La La Lies 3FM Serious Talent met 'Memory Lane'
Het debuutalbum van de band verschijnt in het najaar van 2012 en als teaser de eerste single 'Memory Lane' in juni waar ze nu ook 3FM Serious Talent mee geworden zijn. The La La Lies zal ook weer veel live gaan spelen, dus hou die band in de gaten!

Ster advertentie
Ster advertentie