3FM Talent artiesten

Personal Trainer

foto: Personal Trainerfoto: Personal Trainer
  1. Nieuwschevron right
  2. Personal Trainer

Personal Trainer is de nieuwste 3FM Talent. De Amsterdamse indierockers hebben met levendige optredens en energieke sound al veel indruk gemaakt de afgelopen tijd. Vanaf nu hoor je ze extra vaak op 3FM!

Met hun levendige optredens en energieke sound was de band op diverse podia te vinden. Dit jaar stonden ze op Eurosonic Noorderslag, waarna ze het clubcircuit en festivalseizoen indoken. Zo stond Personal Trainer eerder op Into the Great Wide Open, ESNS (Eurosonic Noorderslag), Best Kept Secret, Welcome To The Village en Down The Rabbit Hole.

Wisselende formatie

Personal Trainer bestaat op het podium altijd uit meer dan 4 muzikanten, maar nooit uit dezelfde personen. Frontman Willem zegt hierover: "Omdat we niet heel veel repeteren én er elke keer een andere samenstelling is, houden we het spannend."

Dat de band lekker gaat op een beetje spanning werd vorig jaar wel duidelijk tijdens hun project waarbij ze 24 uur lang een livestream organiseerden vanuit Paradiso Amsterdam.

Down The Rabbit Hole

Afgelopen jaar wordt de band op het laatste moment als vervanger geboekt op Down The Rabbit Hole en speelt het zichzelf in de kijker bij zowel de pers als het grote publiek. Favoriete nummer is volgens alle bezoekers 'The Lazer'.

Het origineel komt in 2019 al uit, maar wordt in 2022 even opgepoetst en opnieuw uitgebracht. Je checkt 'm hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Big Love Blanket

Big Love Blanket ligt al een tijdje klaar om uitgebracht te worden. Het album bevat ook de nieuwe single 'The Lazer' en is vanaf 9 november overal te horen: "Ik heb er vooral heel veel zin in. Eindelijk mogen we weer."

De band gaat de komende tijd veel shows doen als support van De Staat en steekt de Noordzee over om een paar clubshows in Engeland te doen. De komende tijd hoor je Personal Trainer dus extra vaak op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie