3FM Talent artiesten

Anna-Rose Clayton

foto: Anna-Rose Clayton
  1. Nieuwschevron right
  2. Anna-Rose Clayton

Anna-Rose Clayton is benoemd tot 3FM Talent! Op Noorderslag in Groningen sloot ze aan bij de 3FM studio in Oosterpoort, waar ze door 3FM-dj Yoeri Leeflang verrast werd. Je hoort de zangeres nu extra vaak op 3FM.

Anna-Rose Clayton

Geboren in het Verenigd Koninkrijk, verhuisde Anna-Rose Clayton op vijfjarige leeftijd naar Nederland waar haar muzikale reis begon. Met als inspiratiebronnen Anne-Marie en Lorde, creëerde ze haar eigen energieke indie-dance pop tracks die al snel opgemerkt werden door het publiek. In 2022 was ze dan ook de supportact van onder andere MEROL, Ruel en Carly Rae Jepsen.

Inmiddels is ze één van de nieuwste beloftes van 2024. 3FM-dj Barend voorspelt dan ook dat ze de wereld gaat veroveren dit jaar, en daar is Anna-Rose Clayton helemaal klaar voor. Ze werkt toe naar de Brit Awards, dat is al een droom sinds dat ze 8 jaar oud is. Of ze verder nog dromen heeft? "Daarnaast een eiland kopen, op Lowlands staan, twee EP's uitbrengen, een inspirerend team om me heen, therapie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'No Room 4 U'

Het jaar 2023 bracht twee aanstekelijke en dansbare popnummers van Anna-Rose Clayton: 'nEw Me' en 'No Room 4 U'. Onder haar energieke serotonine gevulde beats zit vaak een complexere boodschap verstopt. Zo gaat de track 'No Room 4 U' bijvoorbeeld over afstand nemen van mensen waarvan je merkt er niet langer de tijd en energie voor te hebben, ook al komt dit uit een goed hart. Dit nummer zong ze ook op de Grote Markt in Nijmegen tijdens 3FM Serious Request.

Ster advertentie
Ster advertentie