3FM Talent artiesten

A Silent Express

  1. Nieuwschevron right
  2. A Silent Express


A Silent Express Will Be Around. Nu zeker omdat ze Serious Talent zijn. Vers van de pers, hot news

Een gapend gat tussen de Serious Talents, nu Baskerville doorgestroomd is naar de normale playlist. Gelukkig was daar A Silent Express.

A Silent Express

A Silent Express is geïnspireerd door Duran Duran en de Simple Minds, dat moet wel goed zijn. Rik Annema (zang/gitaar), Sanne Meems (drums) en de broers Dirk Sander Kooistra (basgitaar) en Henk Jan Kooistra (toetsen). Met het liedje 'Will I Be Around' zijn ze Serious Talent

De Friezen hebben al een bumpy ride achter de rug. Zeker omdat ze in een oude ambulance het land door reizen. Van de Melkweg tot aan Noorderslag in Groningen. Ze begonnen misschien wel als een silent express, het is onderhand een orkaan aan geluid met alle rumoer rond de band.

Getekend!

In maart 2010 tekent de band bij 8Ball, dat is dus niet echt lang geleden. En dat terwijl ze pas vanaf 2008 fulltime bezig zijn. Dat gaat voorspoedig! De eerste single van A Silent Express is Will I Be Around' . De videoclip voor deze eerste radiosingle is gemaakt door de in New York en Amsterdam woonachtige fotografe en regisseuse Stephanie Pistel (Duran Duran, The Black Eyed Peas, DJ Tiësto, Robbie Williams).

Het debuutalbum van A Silent Express staat gepland voor het najaar van 2010.

>> Naar het profiel van A Silent Express op Ongekend Talent

Ster advertentie
Ster advertentie