3FM Talent artiesten

CAS

  1. Nieuwschevron right
  2. CAS

CAS is met het nummer 'All Roads' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

De 15-jarige Cas Ronckers speelt al vanaf zijn zesde gitaar en heeft sinds een paar jaar ook songwriting les. Maar daarmee wordt je natuurlijk nog geen 3FM Serious Talent. Als je dan wel nog even een leuk nummer schrijft, dat op de 3FM Facebook pagina zet en je bericht wordt duizend keer geliked, dan doe je iets goed!

De Nederlandse versie Mumford & Sons

Het nummer 'Al Roads' klinkt als een Nederlandse Mumford & Sons. En dat is dan gemaakt door een 15-jarige jongen uit Roggel! Daar hebben ze blijkbaar een vruchtbare muzikale bodem want ook Stevie Ann komt daar vandaan.

CAS is 3FM Serious Talent door Facebookpost

Cas mailde 3FM naar aanleiding van het Facebookbericht met meer info over 'All Roads': "Sinds kort heb ik songwriting les omdat ik me in dit vak ook graag thuis wil maken. Ik heb songwriting bij Roeland Ruijsch van Dugteren die ook aan Stevie Ann (ook uit Roggel, haha) les heeft gegeven. Bij hem heb ik ook mijn single 'All Roads' opgenomen. Ik heb het nummer zelf geschreven en ingespeeld. Ook heb ik een band die mij bij live optredens ondersteund. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren om meer nummers te schrijven en ik zou ook graag professioneel muzikant willen worden"

CAS - 'All Roads'

De band rondom Cas Ronckers is op 31 maart 2013 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met het nummer 'All Roads'. Beluister het nummer hier:

Cas bij NOS

Ook bij de NOS waren ze onder de indruk van 'All Roads'. Ze belden Cas voor wat meer uitleg.

Ster advertentie
Ster advertentie