3FM Talent artiesten

The Great Communicators

  1. Nieuwschevron right
  2. The Great Communicators

Steekwoorden: Catchy // Zwoel // Gitaar // Live

The Great Communicators is uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. De zeskoppige indiegroep uit Amsterdam en Den Haag maakt pakkende liedjes. De samenzang tussen Arend Dijkstra en Gaia Slotboom maakt het helemaal af. Ze stonden dit jaar op Noorderslag en imponeerden met een geweldige live-performance.

'Motion'

'Motion' is heerlijk zomers. Het is een melodieuze plaat die dankzij de zang van zanger en zangeres zeer aanstekelijk werkt. Het is een zwoele track die dankzij de gitaren ook nog 'ns body heeft. Met het zonnetje op je bol en je haren in de wind is 'ie geweldig.

Waarom 'The Great Communicators'?

Ze zijn al sinds 2012 bezig en maken al een behoorlijke tijd goede muziek. Met deze plaat slaan ze de zomerplank echt raak. En vergeet niet ook hun andere nummers te checken, want die zijn meer dan de moeite waard. Live zijn ze ijzersterk, en daar houden wij van.

Voor wie zijn 'The Great Communicators'?

Iedereen die houdt van energieke en fijne indie pop/rock. Het festivalgeluid van The Great Communicators is lastig te vergelijken met andere bands, maar met het festivalseizoen in aantocht gaan we zeker veel van ze horen, en kun je straks zelf bepalen wat je van hun sound vindt.

Misschien klinkt hun muziek je bekend in de oren. Dat kan kloppen. Hun track 'Zoetrope' werd in een reclame gebruikt!

Ster advertentie
Ster advertentie