3FM Talent artiesten

Claude

foto: Persfoto Claude
  1. Nieuwschevron right
  2. Claude

Claude is uitgeroepen tot 3FM Talent! Het heugelijke nieuws is op feestelijke wijze gedeeld met de zanger, hij had net de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer in de wacht gesleept, toen hij het nieuws hoorde dat hij ook is benoemd tot 3FM Talent.

Claude

Je kan niet meer om dit jonge talent heen. Claude scoorde met zijn debuutsingle 'Ladada (Mon Derniet Mot) een nummer 1-hit, wat vrij uitzonderlijk is. De zanger weet de Nederlandse én Franse taal prachtig te combineren en een aanstekelijke track over een verbroken liefde neer te zetten. Het is ook geen verrassing dat hij vaak wordt vergeleken met Stromae en dit dan ook zijn grote voorbeeld is. 2 weken geleden kreeg Claude het fantastische nieuws te horen dat hij in het voorprogramma van Stromae mag staan tijdens zijn 3 shows in de Ziggo Dome volgende maand.

'Ladada (Mon Derniet Mot)' heeft al meer dan 25 miljoen streams op Spotify en gaat als een speer. Ook laat Claude op zijn Instagram doorschemeren dat er snel nieuwe muziek aan komt, die bezoekers van de 3FM Awards al exclusief mochten bewonderen. Met 'Ladada' maakte Claude er al een feestje van in de 3FM Live Box afgelopen december. Check het hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent

Je hoort Claude vanaf vandaag extra vaak op 3FM. Hiermee treden ze in de voetsporen van andere 3FM Talents zoals MEAU, Froukje en Goldband. Kan je geen genoeg krijgen van talent van eigen bodem? Luister dan naar de 3FM Talent playlist op Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie