3FM Talent artiesten

Jack and The Weatherman

  1. Nieuwschevron right
  2. Jack and The Weatherman

Het duo Jack and The Weatherman werd op zondag 5 oktober 3FM Serious Talent met het nummer 'Free'.

Jack and The Weatherman is een laid back duo uit Haarlem, dat met zijn muziek de zonnige kant van het leven belicht. Met hun nummer 'Free werden zij op zondag 5 oktober 3FM Serious Talent.

Jack and The Weatherman

Met slechts een akoestische gitaar en twee stemmen houden deze jongens het simpel: luchtige liedjes met een kop en een staart, funky gitaarspel met af en toe een lome reggae chop en vloeiende raps met een gezonde dosis humor.

Dit duo heeft al twee succesvolle jaren met een eerste EP Something Positive achter de rug, een kleine hit met de single 'Free' en meer dan 2 miljoen plays wereldwijd op Spotify. Daarnaast hebben ze op festivals als The Brave, Woodstock Surf Festival, Popronde en de Uitmarkt gespeeld.

Meer wapenfeiten

Jack and The Weatherman hebben zelfs Europese tours door Engeland, Duitsland en Frankrijk gedaan. Daarnaast waren ze support van Chef'Special, Sticky Fingers en Current Swell in de zalen Melkweg, Paradiso en thuishaven Patronaat. Kortom: al flink wat wapenfeiten. Stilzitten doen deze heren echter niet. Volgens hen is het tijd voor een tweede EP. Laat die zomer maar komen zeggen wij!

Jack and The Weatherman - 'Free'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie