3FM Talent artiesten

David Benjamin

  1. Nieuwschevron right
  2. David Benjamin

David Benjamin werd op zondag 5 april benoemd tot 3FM Serious Talent.

David Benjamin, David Benjamin.. Komt die naam je bekend voor? Dat kan wel! De singer-songwriter deed al mee aan DBSSW en stond ook al op De Speelplaats bij Giel. Op zondag 5 april werd hij bij Barend en Wijnand on air uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

David Benjamin

David Benjamin is niet alleen een muzikaal talent. Hij studeerde namelijk af aan de filmacademie en regisseerde o.a. videoclips voor Chef’Special en Jett Rebel. Maar de muziek bleef kriebelen. In 2014 deed David Benjamin dan ook auditie voor het derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland en hield vol tot in de finale. Toen heeft hij de knoop om vol voor de muziek te gaan definitief doorgehakt.

Through Your Eyes

Het allereerste exemplaar van de EP Through Your Eyes is uitgereikt door zijn goede vriend - en onze Farao der Nederlanden - Arjen Lubach. En wel op zijn release party in Paradiso op donderdag 3 april! Gelukkig staat er meer van David Benjamin in het verschiet, waaronder de single 'Can't Get My Head Around Loving You' die hem de titel 3FM Serious Talent opleverde.

David Benjamin - 'Can't Get My Head Around Loving You'

Ster advertentie
Ster advertentie