3FM Talent artiesten

Jonna Fraser

  1. Nieuwschevron right
  2. Jonna Fraser

Steekwoorden: hiphop // Nederlands // rap

Jonna (Jonathan) Fraser is 22 en komt uit Zaandam Zuid. Al op jonge leeftijd is hij in de ban van hiphop. Het is zijn uitlaatklep geworden. Ook al groeide hij op met allerlei vormen van muziek, en dat hoor je dan weer terug in zijn tracks. Hij vindt zijn inspiratie onder andere in soulmuziek en 90s rap. Met zijn aparte stemgeluid onderscheidt hij zich van de rest en maakt hij indruk.

'Do Or Die'

'Doe Or Die' is een samenwerking tussen Jonna en Broederliefde, die we al een tijdje op de radar hebben. Met miljoenen views op YouTube en een Platina Plaat (die ze half juni bij Giel ontvingen) kun je simpelweg niet meer heen om deze track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Do Or Die' live bij 3FM


>> Meer Jonna Fraser en Broederliefde bij Giel op 3FM

Waarom Jonna Fraser?

Jonna Fraser is al een tijd bezig, en als onderdeel van de tour van Lil'Kleine en het concert van Ronnie Flex in Ahoy, is hij geen groentje op het podium. Tijdens Best Kept Secret liet hij zelfs de stijfste festivalgangers dansen. Jonna, die voorheen altijd de 'featuring' artiest was staat nu zelf als ijzersterke act op het podium en bewijst dat hij ook zonder de hulp van andere artiesten kan slagen.

Voor wie is Jonna Fraser?

Jonna Fraser is Nederlandse hiphop. Dus als je daar goed op gaat, ga je goed op Jonna Fraser. Maar ook popliefhebbers kunnen hun ei kwijt in zijn muziek.

Ster advertentie
Ster advertentie