3FM Talent

3FM Talent GIAN: "Dit geeft zo'n nostalgisch gevoel bij wat we samen doen"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent GIAN: "Dit geeft zo'n nostalgisch gevoel bij wat we samen doen"

In de vierde aflevering van 'Wat Een Plaatje' zijn de heren van GIAN op bezoek. Johnny Ray en Eddie Dukan vertellen ons wie hun grootste inspiratiebronnen zijn, het ultieme album is en bij welk optreden zij compleet uit hun plaat gingen.

Van Kanye tot Mariah

Ook blijken de mannen groot fan te zijn van De Staat en kan Mariah Carey niet ontbreken in een quilty pleasure playlist. Kid Cudi, Kanye West, Tame Impala en Whiz Khalifa komen allemaal voorbij. Check het hele interview hieronder.

3FM Talent GIAN | Wat Een Plaatje

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie