3FM Talent

Een kijkje in de wereld van Amy Root op Best Kept Secret

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Een kijkje in de wereld van Amy Root op Best Kept Secret

3FM mocht tijdens Best Kept Secret mee met 3FM Talent Amy Root. Lukas en Sjoerd gaven een inkijkje in hun dag, optreden en alles wat daarbij kwam kijken. Want het was niet zomaar een show...

Amy Root op Best Kept Secret

Deze maand is Amy Root 3FM Talent, wat betekent dat we ze heel juni in de schijnwerpers zetten. Dat begon allemaal op Best Kept Secret festival eerder in de maand. Naast dat ze daar te horen kregen dat ze 3FM Talent waren van 3FM-dj Vera, speelden ze ook een belangrijke show. Waarom? Nou ten eerste omdat het Best Kept Secret is en ten tweede was het hun eindexamen aan het conservatorium.

Wie is Amy Root?

Opzwepende melodieën, strakke beats en een energieke live performance waar je 'u' tegen zegt. Dat is Amy Root, oftewel Sjoerd en Lucas. Op het conservatorium van Rotterdam ontmoette de twee jongens elkaar in hun eerste jaar.

Na tal van projecten en uitprobeersels ontstond uiteindelijk Amy Root. Een project dat voor beiden zo goed voelde dat ze er vol voor gingen. Met optredens op ADE, Noorderslag, Grasnapolsky en Best Kept Secret hebben ze hun plek in het live circuit veroverd.

Playlist Amy Root

Ook hebben ze een toffe playlist voor jou samengesteld. Met daarin eigen nummers, maar ook tracks die het project Amy Root heeft geïnspireerd of waar ze zelf graag naar luisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie