3FM Talent

Leer 3FM Talent Wodan Boys kennen in 'De 3'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Leer 3FM Talent Wodan Boys kennen in 'De 3'

Tijdens de 3FM Awards maakte het 3FM-dj duo Barend & Benner bekend dat de band Wodan Boys 3FM Talent is geworden. In de rubriek 'De 3' beantwoorden de bandleden persoonlijke vragen en leer je ze beter kennen. Van de 3 tofste voorprogramma's tot de 3 tracks die ze nooit zullen releasen: Deze feitjes wist jij nog niet van Wodan Boys.

'De 3' met Wodan Boys

We willen de kersverse 3FM Talent band natuurlijk beter leren kennen en hoe kan dat beter dan door het beantwoorden van een aantal originele vragen in de vorm van een top 3. Zo laat de band weten dat ze stiekem een boomerband zijn, want ze maken nooit selfies. Ook dromen ze er nog van om ooit de headliner te zijn op Lowlands, Glastonbury of Oerol. En de band geeft een sneakpeak van de 3 tracks die ze wel hebben geschreven, maar nooit gaan releasen.

Check hier 'De 3' met Wodan Boys.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent

Je hoort Wodan Boys vanaf vandaag extra vaak op 3FM. Hiermee treden ze in de voetsporen van andere 3FM Talents zoals MEAU, Froukje en Goldband. Kan je geen genoeg krijgen van talent van eigen bodem? Luister dan naar de 3FM Talent playlist op Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie