3FM Talent

SABRI

  1. Nieuwschevron right
  2. SABRI

Ze heeft pas één track uitgebracht en die sloeg zo hard aan bij de 3FM-dj's. Je hoorde 'm misschien al langskomen op 3FM: 'Lost In You' is een soulvolle slowdance track. Op basis van die track benoemen we haar nu tot 3FM Talent!

SABRI kruipt onder je huid met haar intense stem en laat je vervolgens niet meer los. 3FM-dj Rámon kreeg het nummer toegestuurd en was meteen hooked. 's Ochtends voor het eerst geluisterd en 's middags meteen in de middagshow gedraaid. Rámon: "Ze is fan van Amy Winehouse en dat hoor je. De simpelheid van de song is zo goed: muzikaal zit het redelijk simpel in elkaar met orgel en gitaar, maar haar stem draagt het hele nummer. Samen met wat galm, maar dat mag!"

De muziek telt

Misschien valt het je al op in de video hierboven, maar vooralsnog telt alleen de muziek bij SABRI. De eerste keer dat ze bij Sanders Vriendenteam langskwam wilde ze haar grote pet ophouden en de lampen erachter standje tien. Alles zodat haar gezicht niet in beeld zou komen. De focus moet namelijk op haar muziek liggen. Fair enough...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie