3FM Talent

3FM Talent Elephant met 'Calling' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Elephant met 'Calling' in de 3FM Live Box

Het was heerlijk wakker worden vanmorgen met een live optreden van het zwoele indierock nummer 'Calling' van de Rotterdamse band Elephant. Met een goeie dosis aan melancholische gitaarsounds en fijne dromerige klanken zijn de mannen niet voor niets 3FM Talent op dit moment.

Vakantiefavorieten

De band sloot na het nummer in de 3FM Live Box aan bij Andres en Mai om hun vakantiefavorieten te bespreken. Zo vertellen ze bijvoorbeeld over Japan, waar ze met een deel van de band met een busje zijn gaan touren langs verschillende lokale barretjes: "Al die steden hebben een hele eigen cultuur en eigen muziekscene, hier werden we elke keer met open armen ontvangen."

Check het gesprek over Japan en andere tips van Elephant - zoals een annuleringsverzekering - hier:

'Calling'

Het nummer 'Calling' is al meer dan 200.00 keer gestreamd op Spotify en is niet van plan daar te stoppen. De openingstrack van de onlangs uitgekomen debuutplaat Big Thing is in de afgelopen periode uitgegroeid tot een absolute favoriet in de live set van de band. Het is lastig niet gehypnotiseerd te raken door de melancholische maar ook zonnige klanken die live perfect tot z'n recht komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent

Een maand voor de start van de coronapandemie werd Elephant opgericht. De band had voor ogen lekker te kunnen spelen, maar dat viel hierdoor helaas tegen. Sinds alles weer open is gaat het allemaal snel en heeft de band een clubtour achter de rug, hebben ze meerdere shows geopend voor DeWolff, en levert debuutplaat Big Thing alleen maar lovende woorden op. Elephant is er klaar voor en staat als een huis. Niet voor niets dat ze zijn uitgeroepen tot 3FM Talent.
Ster advertentie
Ster advertentie