3FM Talent

3FM Trending Talent-winnaar Lorem Ipsum treedt op in 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Trending Talent-winnaar Lorem Ipsum treedt op in 3FM Live Box

Lorem Ipsum is de grote winnaar van de TikTok talentenjacht 3FM Trending Talent. Na een spannende race en het vergaren van veel stemmen, zijn zij de uiteindelijke winnaar en won de band een optreden in de 3FM Live Box bij Timur in de uitzending.

Net begonnen, nu al in de 3FM Live Box

Lorem Ipsum is een band die pas opgericht is in coronatijd, dus veel live optredens hebben ze nog niet gehad. Sterker nog, hun eerste en enige live optreden was in hun stamkroeg in Volendam. "De afgelopen dagen waren erg spannend, that's for sure. Het was vroeger wakker worden van de zenuwen", vertelt de band.

Niet de typische 'Volendamse'-sound

"Mensen buiten Volendam kennen Volendam vooral om de palingsound, cocaïne en Jan Smit... en wij zijn al die drie dingen allemaal niet", vertelt Lorem Ipsum lachend bij Timur. De track die ze in de 3FM Live Box spelen gaat dan ook over hoe de band wel is.

"In Volendam is iedereen hetzelfde, wij zijn niet abnormaal, maar wel anders dan de rest." De track 'Ordinary' gaat daar dus ook over. Doordat ze 3FM Trending Talent hebben gewonnen, mochten ze de track live spelen in de 3FM Live Box! Check het hieronder.

#3FMTrendingTalent

Steeds meer artiesten breken door via TikTok, kijk maar eens naar Antoon, MEAU of Blanks. Op het platform waar iedereen de kans heeft om viral te gaan, zit echter nog veel verborgen onontdekt talent. Dit is dan ook dé reden dat #3FMTrendingTalent in het leven is geroepen. De winnaar gaat van liedjes zingen op zijn of haar slaapkamer, naar optreden in de 3FM Live Box!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie