3FM Talent

Feng Suave is 3FM Talent van Februari

  1. Nieuwschevron right
  2. Feng Suave is 3FM Talent van Februari

Het glijdt, het is dromerig, het is nostalgisch, het is Feng Suave. De Amsterdamse Daniel en Daniel maken 60's en 70's soulful pop en dat doen ze heel erg goed. Het maakt ze 3FM Talent voor de maand februari.

Het begon allemaal toen de twee elkaar op televisie zagen bij een talentenshow. Dat klonk toch wel interessant wat die 'andere' Daniel daar deed. Interessant genoeg om elkaar een berichtje te sturen op social media en zo samen in contact te komen. Et voilà: de geboorte van Feng Suave.

Grote ambities

Al vanaf het begin zeiden ze tegen elkaar dat ze voor een muziekcarrière wilden gaan die ook buiten de Nederlandse landsgrenzen zou reiken. Dat is in ieder geval al gelukt. Het gros van de streams komen vanuit Indonesië, Mexico, Chili en Amerika. Maar Nederland is ook fan! Naast de bekendmaking dat ze 3FM Talent zijn hebben ze ook een plekje weten te bemachtigen op de 3FM Live List. Daarmee zijn ze één van de artiesten die je aankomend jaar absoluut live moet gaan zien. Iets wat gelukkig kan! Ze zijn bijvoorbeeld al geboekt voor Best Kept Secret 2019.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Venus Flytrap

Met hun nieuwste single 'Venus Flytrap' hebben ze het meest sombere maar lieflijke liedje van het jaar te pakken. Het is knap hoe ze een liefdesliedje weten te schrijven met één van de meest creepy natuurverschijnselen op aarde als metafoor. Het nummer gaat over iemand die zich vast voelt zitten in een vleesetende plant (venus flytrap), wachten op de liefde. Een plek waar hij uiteindelijk aan het eind van het liedje ook sterven.

Ben je inmiddels ook enthousiast? Volg deze maand de kanalen van 3FM dan en zie lekker veel van Feng Suave!

Ster advertentie
Ster advertentie