3FM Talent

S10 is 3FM Talent

  1. Nieuwschevron right
  2. S10 is 3FM Talent

Met 'Sorry' was S10 al een tijd te horen op 3FM voordat ze benoemd werd tot 3FM Talent. Deze Hoornse rapzangeres is flink naam voor zichzelf aan het maken!

Snowsniper

De negentienjarige Stien den Hollander tekende twee jaar geleden bij het label Noah's Ark. Ze kwam met twee EP's, Lithium en Diamonds, voordat ze op 6 november 2019 haar debuutalbum Snowsniper uitbracht. Daarop vertelt ze hyperpersoonlijke verhalen, omlijst met elektronische trap- en hiphopbeats. Op haar zeventiende tekende ze bij Noah's Ark, waarna ze

Op Snowsniper zijn een aantal features te vinden, waaronder Willem en Kraantje Pappie. Het album en de titel gaan, in haar eigen woorden, over op jezelf bewegen, alleen zijn in het leven, camoufleren, niet opvallen, iemand zoeken en naar vrede streven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ESNS en Edisons

2020 begint goed voor S10: ze treedt op tijdens Noorderslag volgende week, hét showcasefestival voor veelbelovend Nederlands talent. Ze speelt zaterdag 18 januari een show in de kelder van De Oosterpoort.

Daarnaast maakt ze ook nog eens kans op een Edison in de categorie Alternative, samen met Pip Blom en Son Mieux. S10: "Dat het album zo goed wordt opgepakt is een heel groot compliment. Dat is echt een eer! Ik snap er helemaal niets van, haha. Ik zou 'm nu wél graag willen winnen!"

Storm om mij heen

3voor12 volgde S10 een jaar lang met de camera voor de documentaire Storm Om Mij Heen. Je ziet hoe muzikale helden Wende, Kraantje Pappie en Jiggy Dje zich fan verklaren, maar S10 vertelt ook openhartig hoe ze worstelde met suïcidale gedachtes en de stemmen in haar hoofd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie