3FM Serious Request

Giels Circus Request in Tilburg

  1. Nieuwschevron right
  2. Giels Circus Request in Tilburg

Komt dat zien, komt dat zien! Giel Beelen zette zijn Circus Request tent op in 013 in Tilburg. Dat werd een gigantisch feest.

Een show die zijn weerga niet kent! U gelooft uw ogen niet! De muziek galmt van hoog en groots tot klein en intiem in de piste van 013. Wat mocht je verwachten als je een kaartje kocht en Giels Circus Request kwam steunen in Tilburg?

Line Up Circus Request in Tilburg

Racoon
Nina La Croix
The Opposites
Nico Dijkshoorn
Hugo Borst
Tim akkerman
Eva, woordvoerster van het Rode Kruis
Wilco Terwijn

>> Andere edities van Circus Request vind je hier

Een potje ijshockey voor Giel

Dat wordt een middag vallen en opstaan voor Giel. De uitdaging van vrijdag is namelijk een flink potje ijshockey op de schaatsbaan in Tilburg waarin hij maar liefst tien pucks moet tegenhouden. Onder begeleiding van sterspeler Ivy leert Giel alvast de basis van het schaatsen: knieën buigen en goed de slagen afmaken. Ondanks het gestuntel op de ijsbaan - het ziet er niet uit - durft Giel al een pirouetje te maken. Is hij op tijd klaar voor de uitdaging?

En Giel is geslaagd!!! Als een held heeft hij tien schoten weten te stoppen. Hijgend en helemaal bont en blauw geslagen haalt Giel weer een mooi bedrag binnen voor 3FM Serious Request.

Het is 'zo'n' avond

Techniek staat voor niks en daarom schakelt Giel even over naar het Glazen Huis in Leiden. Via de straalverbinding zien de boys dat de 013 tot de nok toe volstond. Nico Dijkshoorn liet eerder op de avond al mensen meeklappen met zijn liedjes, een unicum! 'Het is zo'n avond,' zei hij met de belofte daar achteraan dat hij later Frans Bauer ging doen. Maar ook Speelman & Speelman en alle anderen maakten er een gigantisch feest van. Heeurlijk.

Ster advertentie
Ster advertentie