3FM Serious Request

Internationale spots

  1. Nieuwschevron right
  2. Internationale spots
Niet alleen in Nederland staat een Glazen Huisje waar topradio gemaakt wordt tegen malaria. In vier andere landen gaan ze ook aan de slag!
Mocht het je ontgaan zijn, het idee van Serious Request is inmiddels iets internationaals. In vijf landen wordt in een Glazen Huis een marathonuitzending gemaakt voor het Rode Kruis om de strijd aan te gaan met Malaria. Elk land heeft een eigen promo.


Nederland - Serious Request

We beginnen met onszelf, want we zijn trots op onze Nederlandse commercial. Het spreekt boekdelen. Het is prachtig. Het is muzikaal. Het is symbolisch. Het is... mooi!

België - Music For Life

Bij de Belgische spot ben je even in de war of je wel naar het goede zit te kijken, maar dan... BAM! Eén steek van een mug kan een leven kosten.

>> Bekijk de Belgische spot

Zwitserland - Jeder Rappen Zählt

Dat Zwitserse accent, maakt het Duits bijna een lieflijke taal. Onze Zwitserse collega's brengen alles wat het event inhoudt: het doel, het bedrag en de prachtige radio en beelden die het oplevert

Zweden - Musikhjälpen

De Zweden gooien het vooral over de muzikale boeg. Draai platen, doneer en help in de strijd tegen malaria. Een mooie boodschap in een mooi filmpje. Daarbuiten is de Zweedse taal natuurlijk hilarisch.

Ster advertentie
Ster advertentie