3FM Serious Request

De DJ's geven zich bloot tijdens Q&A's

  1. Nieuwschevron right
  2. De DJ's geven zich bloot tijdens Q&A's

Domien, Gerard, Coen, Eric en Gary Fomdeck het hemd van het lijf vragen: het kon in de Q&A's die tijdens 3FM Serious Request werden gehouden. Hieronder vind je ze terug! Via @seriousrequest werden zoveel mogelijk vragen beantwoord.

Vraag het Eric Corton

De eerste Q&A was met Eric Corton. Via #vraagheteric werden zoveel mogelijk vragen beantwoord. Eric kreeg onder meer de vraag hoe hij omgaat met de extreme verhalen die hij gehoord heeft in Colombia.

Check hier de Q&A met Eric Corton

Vraag het Gary Fomdeck

Aan Gary Fomdeck, in het dagelijks leven ook wel Gerard Ekdom genoemd, was het de eer om de tweede Q&A te houden. Uit de antwoorden die hij gaf via de vragen op #vraaghetgary bleek dat Gary eigenlijk heel normaal is gebleven. En dat ondanks zijn grote succes!

Check hier de Q&A met Gary Fomdeck

Vraag het Domien

Dinsdagmiddag was de derde Q&A. Deze keer met Domien. Via #vraaghetdomien werden honderden vragen gesteld. Domien deed z'n best om er zoveel mogelijk te beantwoorden. We weten nu bijvoorbeeld of Domien met z'n sokken aan slaapt, of niet.

Check hier de Q&A met Domien

Vraag het Coen

Coen beantwoordde dinsdagavond tussen 18:00 en 18:30 uur zoveel mogelijk vragen voor de Q&A via #vraaghetcoen. Wat is de mooiste gebeurtenis in Coens leven?

Check hier de Q&A met Coen

Vraag het Gerard

Na de succesvolle Q&A met Gary Fomdeck kon een Q&A met Gerard himself natuurlijk niet uitblijven. Via #vraaghetgerard kwamen we te weten of Gerard nou echt alle songteksten uit z'n hoofd kent, of dat hij het op een andere manier doet.

Check hier de Q&A met Gerard

Ster advertentie
Ster advertentie