3FM Serious Request

Jelmers eindstand: 70.000,-

  1. Nieuwschevron right
  2. Jelmers eindstand: 70.000,-
Bezig Boertje van But'n, die Jelmer. Niet alleen organiseerde hij een boerenbenefiet en croste hij door de woestijn, maar hij zamelde ook nog geld in op de Grote Markt.
Terwijl iedereen z'n spullen aan het pakken was voor de zomervakantie en op teenslippers rondhobbelde door het 3FM pand, liep Jelmer Gussinklo al rond met wilde plannen rondom Serious Request.

Jelmers Boerenbenefiet

Hij organiseerde een boerenbenefiet in de Achterhoek, zette een race van Amsterdam naar Dakar op poten voor Serious Request en verkocht chocolademelk op de Grote Markt in Groningen. En als klap op de vuurpijl liet hij ook nog de wagen waarmee hij de rit maakte veilen op de 3FM veilingsite.

>> Lees meer over zijn initiatieven

Opbrengst van Jelmers strapatsen

Hij kwam woensdag met zijn bijrijdster en vriendinnetje Sandra van Lent het huis in om de opbrengst van zijn ADHD en gouden hartje te overhandigen aan de DJ's. En dat was niet misselijk!

€ 70.000,-

Maar de auto's moeten nog worden geveild, dus we zijn er nog niet.Gerard en Giel vonden het jammer om te zeggen, maar ze zijn trots op hem. Gerard gaf de kleine, stoere boer een knuffel, maar dat ging Giel te ver.

Jelmer, enorm bedankt voor je superinzet!
Ster advertentie
Ster advertentie