3FM Serious Request

Sander, Filemon, Jan Klaassen en Katrijn

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander, Filemon, Jan Klaassen en Katrijn
De Serious Request-klusjesmannen waren dinsdag ingehuurd om een mooie matinee te verzorgen in de kantine van een Gronings gasbedrijf.
De klusjesmannen gingen poppenkast spelen voor Serious Request. Als je het zo hoort, klinkt het eigenlijk heel logisch. Filemon heeft inderdaad wel wat weg van Jan Klaassen en Sander is sprekend Katrijn.

Gas erop

De dag begon iets later, want Tjibbe Tjibsma was verantwoordelijk voor de organisatie en kwam iets later. Geen probleem, alle tijd, gas erop en met een strakke planning kwamen de guys aan bij het bedrijf van de dag. Daar kregen ze te horen dat ze in de kantine een poppenkastvoorstelling moeten verzorgen. Een meestermatinee stond in het verschiet.

Poppenkast met Sander en Filemon
Dinsdag moesten de klusjesmannen aan de bak in de kantine. Dit keer geen broodjes haring, maar een poppenkastvoorstelling dat ze moeten verzorgen.

Woordgrap van de dag

Elke dag van Rent-A-DJ heeft Filemon een toepasselijke woordgrap. Vandaag voorspelde hij een van de bezoekers van hun poppenkastvoorstelling in combinatie met het bedrijf waar ze te gast zijn. 'Gasterra Jaap werkt hier ook.'

Ka-ching!
Het was een succes. Niet alleen was de show van Sander en Filemon Oscar-waardig, maar de doekoes die het opbracht maakte het extra mooi. € 25.000,-!

>> Meer Rent-A-DJ

Ster advertentie
Ster advertentie