3FM Serious Request

1040 euro voor huiskamerconcert van Destine!

  1. Nieuwschevron right
  2. 1040 euro voor huiskamerconcert van Destine!
Ergens in Nederland zijn zes meiden nu heel gelukkig, want zij hebben het meest geboden voor Destine. Vanavond speelt de band bij een van hen in de huiskamer! Destine is voor 1.040,- Euro onder de hamer gegaan! Michiel Veenstra gooide de voormalige Serious Talentband in de bandbus en vertrok richting het hoge noorden. Daar gaan de vijf Tilburgse heren hun punkpop ten gehore brengen aan de hoogste bieder. Wie is deze persoon die er meer dan duizend euro voor over heeft om Destine in zijn of haar huiskamer te hebben spelen?

Exclusief en intiem

Het zijn zes meiden die het geld bij elkaar hebben geschraapt voor het intiemste huiskamerconcert tot nu toe. De vijf heren van Destine spelen in het huiskamertje van een van de meiden in Leeuwarden. Zeer exclusief en intiem dus, zo met een heel klein clubje in een kamertje gepropt. Niet dat de meiden dit erg vinden natuurlijk. Ze zijn helemaal wild van de band en wat normaal alleen in hun dromen gebeurt, Destine op aanraak-afstand, wordt ineens werkelijk voor ze.

Kerstcadeau

Een van de dames kreeg de concert van haar ouders cadeau voor kerst. Ze krijgt verder niks meer, maar dat vindt ze niet erg, ze is helemaal tevreden met wat de Kerstman heeft gebracht.

Michiel doet meerdere keren in de uitzending verslag van het huiskamerconcert en de sfeer er omheen.

>> Beelden van het optreden

>> Meer huiskamerconcerten
Ster advertentie
Ster advertentie