3FM Serious Request

Zing mee op de single van Dennis!

  1. Nieuwschevron right
  2. Zing mee op de single van Dennis!
Heel Nederland kan sinds vrijdag de 12e meezingen op een speciaal voor 3FM gecomponeerde kerstsingle van zangeres Dennis.Zoals Band-Aid
Met Band-Aid zetten in 1984 wereldberoemde artiesten zich in, door geld in te zamelen voor Afrika. Nu zijn jullie aan de beurt! Destijds zongen er veertig wereldsterren, vanaf nu hopelijk 16 miljoen Nederlandse toppers.


Bijzonder donatieactie
Vrijdag is namelijk een hele bijzondere donatieactie van Coca-Cola voor 3FM Serious Request van start gegaan. En daarvoor hebben we jullie gouden keeltjes nodig!

Jeuj! Zingen! Wat moet ik doen?
Wanneer je belt met 0909-8668 kan je door te telefoon meezingen met Dennis. Iedere van jullie stemmen wordt verwerkt in de officiële single!

En de opbrengst hiervan gaat natuurlijk naar 3FM Serious Request.

Deel je kunsten met kennissen
Iedereen die heeft meegezongen kan zijn persoonlijke versie afluisteren en versturen via www.coca-cola.nl naar familie of vrienden.



Op 24 december wordt deze plaat met alle stemmen van heel Nederland en de opbrengst aangeboden in het Glazen Huis te Breda.

Goed geoefend?
Maandagochtend was je generale repetitie. Giel maakte zijn programma toen namelijk bij een tankstation aan de A13 en Dennis speelde er (met band!) live.

>> Luister hier naar Dennis' optreden bij Giel


>> Kijk voor meer informatie over de meezingactie op de website van Coca-Cola
Ster advertentie
Ster advertentie