3FM Serious Request

Kunst van Temper Trap op de veiling

  1. Nieuwschevron right
  2. Kunst van Temper Trap op de veiling
Is het een schilderij, een tekening, een handgetekend doek? Noem het wat je wilt, maar het is een waar kunststukje van Dougie van The Temper Trap en die kan van jou zijn!
The Temper Trap was in Nederland en kwam even op bezoek bij Corton in That's Live. Daar maakte zanger en frontman van Dougie Mandagi een - werkelijk waar - kunstwerkje speciaal voor de veiling van Serious Request. Voor een mooi bedrag kan dit piece of art van jou zijn!


Kunststukje van Dougie Mandagi

Dougie kan uit de voeten met een potlood of pen. Naast prachtige teksten schrijven kan hij ook tekenen als de beste. Dat bleek helemaal toen Corton vroeg of hij een speciale bijdrage wilde leveren voor Serious Request. Dougie nam een momentje voor zichzelf en even later lag daar een prachtige tekening op canvas. Klaar om geveild te worden.


Temper Trap is hot

Het is bijna onmogelijk, maar mocht je ontgaan zijn wie The Temper Trap is, dan leggen we het kort uit. Het nummer 'Sweet Disposition' werd 3FM Megahit en is ook nog eens een mega hit en hun definitieve doorbraak. Temper Trap is hot!


Veiling

Vanaf 7 december is de veiling geopend en verschijnt het ene na het andere topstuk. Houd het vlijmscherp in de gaten en biedt verlekkerd op de supertoffe items!>> Info over en kopstukken van de veiling
>> Meer over The Temper Trap

Foto's: Jordi Koppenhol

Ster advertentie
Ster advertentie