3FM Serious Request

Dit is alles wat je moet weten over de woensdag van 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is alles wat je moet weten over de woensdag van 3FM Serious Request

De dag van een huwelijksaanzoek, het Hollandse uurtje, maar natuurlijk vooral de dag van Tijn. <3

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Tijn roept heel Nederland op om nagels te lakken

Tijn kwam samen met zijn vader naar het Glazen Huis. De aanleiding is ongelooflijk triest. Tijn is namelijk ongeneeslijk ziek. Hij lijdt aan DIPG (hersenstamkanker) en heeft niet lang meer te leven. Omdat dit waarschijnlijk zijn laatste 3FM Serious Request is wil hij zich heel graag inzetten voor alle kinderen die sterven aan longontsteking. In ruil voor een donatie aan het Rode Kruis lakt hij je nagels. Maar hij roept ook heel Nederland op om mee te doen.

En dat is 'm gelukt. Tijn ging viral en staat op het moment dat we dit schrijven al dik boven de €400.000,-. Heel Holland lakt! Onder andere Armin van Buuren, Hardwell, Marco Borsato, Tiësto, en meerdere politici hebben hun nagels al een kleurtje gegeven voor Tijn. De actie loopt nog steeds en je kunt nog steeds doneren! Kom in actie voor Tijn en 3FM Serious Request.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De tussenstand van dag 3: €1.839.954,-

Ze zei JA!

Tony wilde wel héél graag naar de brievenbus van het Glazen Huis... Hij had een plannetje! En z'n vriendinnetje Denise vond het stiekem maar irritant, tot ze ten huwelijk gevraagd werd. Aaaaawh!

Smelten

Tony en Denise kwamen een tikkeltje verkleumd aan bij het Glazen Huis. Ze begonnen te daten in 2008, tijdens 3FM Serious Request in Breda! Zoals je ziet zijn nog steeds een stelletje, maar er is meer: er is ook een baby op komst! Het kindje wordt verwacht in juni 2017.

Naast het brengen van dat leuke nieuws heeft Tony honderd euro geboden om iets te kunnen doen. Een best wel groot iets. Je bekijkt het lieve moment hieronder!

Het is 'm gelukt!

Ward staat aankomende zaterdagavond op de eindshow van 3FM Serious Request. Zijn fanclub (ja, die heeft hij nu al) kwam in actie om genoeg geld in te zamelen zodat hij op de line-up zou komen te staan. Er werd meer dan €6.000,- opgehaald dus dat plekje is dubbel en dwars verdiend.

Jordy van Loon en de return van de toverbal

Het was woensdagavond tijd voor een avondje Hollands glorie in Breda! En met wie doe je dat beter dan met Jordy van Loon. Mr. toverbal had de vorige keer dat 3FM Serious Request in Breda was hét anthem te pakken en dat deed hij vanavond nog even dunnetjes over. Maar niet alleen Jordy kwam langs. We hadden de crème de la crème van de Nederlandse muziek in het Glazen Huis.

Humberto Tan was de nachtgast

En sleepte Frank door de late en vroege uurtjes heen. Hoe? Door bijvoorbeeld even zijn skills te laten zien als drummer. Goedemorgen!

Don Diablo in the house!

Domien pleit nog steeds voor 'Cutting Shapes' als hét anthem van 3FM Serious Request 2016. Don Diablo, de maker van de track, kwam even laten horen waarom Domien daar helemaal gelijk in heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie