3FM Serious Request

Paul slaat zich door de hoofdpijn heen

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul slaat zich door de hoofdpijn heen
Hoe vindt Paul zijn verblijf in het Glazen Huis, als 'beginneling', tot nu toe? Een lege maag, minder koffie dan anders, koppijn en heel veel water... Maar de donaties werken als aspirine!
De koffie valt nog prima op m'n lege maag. Al drink ik op dokters advies driekwart minder bakkies. Voor elke bak koffie die ik drink moet ik van dokter Thijs ook een halve liter water wegwerken. Koffie ontrekt vocht en dat voelde ik vanochtend.

Aspirine
M'n buik heeft nog niet geklaagd, maar de hoofdpijn heeft zich na 48 uur zonder eten wel gemeld. Gelukkig is daar een bijzondere aspirinie voor: in de vorm van donaties.

Krantenwijk
Prachtige verhalen, zoals die van een jongen die het geld van z'n krantenwijk-kerstkaarten aan Serious Request geeft. En niet te vergeten.. z'n pa die het verdubbelt... Kinderen aan de brievenbus die vol enthousiasme vertellen over hun kerstacties. Belachelijk geweldig!

De teller op zaterdag
De teller voor vluchtelingen staat inmiddels op een kleine 330 duizend euro. Een hoop geld, maar de weg naar de 2,5 miljoen is nog lang.

Uit Je Dip Tip
Voor de zwakkere momenten heb ik wel een verzoekje, mocht je niet weten wat aan te vragen: laat de Uit Je Dip Tip-suggesties maar binnenkomen! Schrijf 't effe bij je motivatie als je toch een plaat aanvraagt via 3FM.nl. Alhoewel ik een hoop energie krijg van Breda. Een stad die zich bewijst als waanzinnig gezellig, gastvrij en vrijgevig! Zelfs tijdens de nachtshifts is de grote markt niet verlaten.


>> Lees ook hoe Coen en Giel Serious Request tot nu toe ervaren!Ster advertentie
Ster advertentie