3FM Serious Request

De updates vanuit het Zenuwcentrum: 21 december

  1. Nieuwschevron right
  2. De updates vanuit het Zenuwcentrum: 21 december

Timur is groot fan van de moderne technologie. Dus pakte hij ook zondag 21 december weer zijn dossiermap uit de la om het laatste nieuws uit het Zenuwcentrum te brengen.

Wie doneren het meest?

Geen geswipe meer, het is tijd voor serieuze zaken. Wat zijn de namen van de mensen die het meeste doneren? Timur zocht het uit en kwam tot de conclusie dat Carolines het meeste doneren, gevolgd door Ramons en Franks.

Help Gary Fomdeck naar de 25.000,- euro

Dat was echter niet de enige naam die Timur bezighield, want hoe staat het ervoor met de Serious Request Top 50? Hij maakte de Top 3 van zondag 21 december bekend. 'Mag Ik Dan Bij Jou' van Claudia de Breij siert de derde plaats, terwijl AronChupa's 'I'm An Albatraoz' naar de tweede plaats zakte.

Singer-songwriter Stef Classens zong het verlossende woord: Gary Fomdecks 'I'll Be There This Christmas' is de meest aangevraagde plaat van 3FM Serious Request 2014. De kerstsingle van Gerard bracht tot nu toe 13.666- euro op en staat op #1 in iTunes. Bij een bedrag van 25.000,- euro zal Gerard het nummer live ten gehore brengen in het Glazen Huis.

Vraag ‘I’ll Be There This Christmas’ aan voor 3FM Serious Request

Rare vragen van bellers

Er komen mooie verhalen binnen bij het callcenter. Maar soms ook heeeele rare vragen. Zo zijn er mensen die graag willen bieden op een stukje van het Glazen Huis. Want ja, zo'n stukje glas in de hoek van de kamer; wie wil dat nou niet? En ja ja, Domien staat alweer zijn tweede trui af (in 24 uur). Maar da's niet gek. Dat snappen we wel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opvallend nieuws! In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 december was er tussen 01.00 en 03.00 uur een piek te zien in het callcenter. Er kwamen namelijk 50 (!) telefoontjes per kwartier binnen. Wil jij ook een plaat aanvragen? Bel 0909-1336 of vraag een plaat aan.

Timur houdt alles in de gaten

Ben jij gek op tabelletjes, grafieken en cijfertjes? Dan is Timur helemaal jouw man. Hij brengt namelijk iedere dag het nieuws vanuit het callcenter, waar continue platen worden aangevraagd (en dus verhalen binnenkomen). Voor leuke feitjes en weetjes check je al Timurs updates vanuit het Zenuwcentrum.

Ster advertentie
Ster advertentie