Naar homepage
3FM Serious Request

Trouwen in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Trouwen in het Glazen Huis
Trouwen in het Glazen Huis
De tijd dringt. Als je wilt trouwen in het Glazen Huis, moet je snel bieden. De veiling sluit om 12.00 uur!!!. Eric Corton zal er als Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand het huwelijk voltrekken.3FM DJ Eric Corton zal voor de Gemeente Den Haag op zondag 23 december eenmalig optreden als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand en als zodanig een huwelijk in het Glazen Huis inzegenen tijdens 3FM Serious Request.

The Wedding
Al twee keer eerder werd er getrouwd in het Glazen Huis in gezelschap van de 3FM DJ’s, die zes dagen niet eten en 24 uur per dag radio maken voor 3FM Serious Request. Vorig jaar bracht de bijzondere bruiloft 10.000 euro op voor de slachtoffers van landmijnen, het doel van de actie vorig jaar.

Het complete huwelijkspakket, inclusief trouwjurk, kostuum, bloemen, taart, honeymoon, vervoer en een wel heel bijzondere ambtenaar is georganiseerd door een professionele weddingplanner en wordt vanaf 10 december aangeboden op de Serious Request veiling via eBay.

Ondertrouw
Belangrijk voor gegadigden is ervoor te zorgen dat er vóór 1 december a.s. in ondertrouw wordt gegaan, waarbij aangegeven moet worden dat de intentie bestaat in het Glazen Huis in Den Haag te trouwen. Alleen dan kan een geldig huwelijk worden gesloten.

Veiling
Als je nou al op je knie bent gegaan en zit te wachten om op die unieke kans te bieden, dan kan je nu je bod uitbrengen op de veiling.

>> Breng je bod uit op de veiling


Ambtenaar vd Burgelijke Stand
Schrik niet als je voor het radio altaar staat en er een grote getatoeërde man op je af komt lopen. Dat is Eric Corton en hij zal jou en je geliefde in de echt verbinden. Het is een aardige vent, heus...

Huwelijksreis
En stel nou dat jij straks het ja-woord hebt gegeven aan je grote liefde... dan wil je daarna toch meteen naar een romantische plek toe om jullie nieuwe geluk te vieren? Nou dat gaat gebeuren!

Jullie krijgen namelijk een huwelijksreis kado: 15 dagen naar het liefdevolle Andalusie in Spanje waar je verblijft in het 4 sterren hotel Los Caracoles. Een slakkenhuis! Het moet níet gekker worden.Details over het huwelijk

Heb je nou echt interesse in deze unieke kans om te trouwen in de schijnwerpers, dan kan je via onderstaande link meer informatie vinden:

>> Meer informatie over het huwelijkBruiloft van Dennis en Franki in 2006

Ster advertentie
Ster advertentie